Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 500 g |
cibule | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
petrželka | |
sůl |
Játrové knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
játra
Upravit ingredienci: játra
|
150 g |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 ks |
česnek
Upravit ingredienci: česnek
|
2 stroužky |
strouhanka
Upravit ingredienci: strouhanka
|
|
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
|
pepř
Upravit ingredienci: pepř
|
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek